Skip to Content

Enemmän, paremmin, laajemmin

Marraskuun lopussa pidetty syyskokous hyväksyi kauppakamarin uudet säännöt. Entistä laajemmat palvelut ja edut tukevat jäseniämme aiempaa paremmin ja tuovat jäsenyyden yhä tiiviimmäksi osaksi Venäjän-kaupan arkea.

Olemme kuunnelleet jäseniemme toiveita ja uudistaneet niiden perusteella palvelujamme.

Jäsenmaksun määräytymisperuste on nyt yhtiön pääoman sijaan sen liikevaihto. Uuden konsernijäsenyyden avulla samaan jäsenyyteen voidaan liittää myös tytäryhtiöt, kunkin tarpeen mukaan. Näin paikalliset tytäryhtiöt ja myyntiyhtiöt on helppo saada mukaan tietolähteidemme äärelle ja verkostoitumaan muiden kanssa.

Suomalaisilla ja venäläisillä jäsenillä oli aiemmin hieman erilaiset palvelut käytettävissään, nyt erot poistuvat. Entistäkin laajempi ja uudistettu palvelupaketti on jatkossa sama kaikille. Olemme aiempaa selkeämmin yksi kauppakamari, jolla on yksi jäsenyys.

Uudistukset kuvastavat Venäjän-kaupan muutosta. Aiemmin suomalaisissa yrityksissä toiminta on ollut pitkälti Suomi-vetoista. Nyt yritysten liiketoiminta on siirtynyt lähemmäs markkinaa ja paikallisen läsnäolon ja verkostojen merkitys on kasvanut.

Uudistukset kuvastavat Venäjän-kaupan muutosta.

Korona-aika on korostanut tätä entisestään. Kun raja on ollut kiinni, tehokkaasti toimiva tiimi Venäjällä on ollut tarpeen, sillä myynnissä parasta tulosta tehdään lähellä asiakasta.

Tavoitteenamme on kasvattaa jäsenverkostoamme ja tavoittaa entistä paremmin Suomen ja Venäjän välisestä kaupasta kiinnostuneet yritykset molemmissa maissa. Kannustamme myös jäsenyrityksiemme yhteistyökumppaneita, jakelijoita ja asiakkaita liittymään jäseniksi. Jäseninä nekin pääsisivät hyötymään kauppakamarin tiedoista ja käytännön työkaluista. Kasvava verkosto tuo jäsenyrityksillemme lisää voimaa.

Uudet säännöt tulivat voimaan heti syyskokouksen jälkeen. Uudistetut jäsenpalvelut sen sijaan ovat käytettävissä heti vuoden vaihteesta lähtien. Uudistuksen tueksi aloitamme verkkosivu-uudistuksen ja jäsenpalveluiden extranetin rakentamisen. Niiden avulla pystymme palvelemaan jäseniämme aiempaa paremmin ja tehokkaammin. Tavoitteemme on tehdä extranetistä interaktiivinen paikka, jossa tieto, kokemukset ja ideat virtaavat.

Haluamme, että jäsenemme pysyvät aina ajan tasalla viimeisimmistä kehityksistä. Venäjä on markkina, jossa liiketoimintaympäristö ja asetukset saattavat muuttua todella nopeasti. Me tuomme keskeiset tiedot ja muutokset työpöydällesi, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Uudistuminen ja kehittyminen on jatkuva prosessi. Kuulemme mielellämme jäsenyritysten ideoita myös jatkossa.

Kuulemme mielellämme jäsenyritysten ideoita myös jatkossa.

Lisätietoja uusista säännöistä ja palvelupaletista löydät verkkosivuiltamme. Jos sinulla on jotain kysyttävää tai kommentoitavaa, olethan yhteydessä.

Jaana Rekolainen 

toimitusjohtaja
Suomalais-Venäläinen kauppakamari
+358 400 45 77 43
[email protected]

Tulossa 17. joulukuuta:

SVKK Club Online: Jäsenasioiden kuuma linja

Lue myös:

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin syyskokouksessa hyväksytyt uudet säännöt vahvistavat jäsenten palveluja ja etuja

Back top top