Skip to Content
Kamarin uutiset Satu Niemelä
Avoin 516
Kauppakamari sai kevään kriisiviestinnästä arvosanan 4,5/5

Kauppakamari sai kevään kriisiviestinnästä arvosanan 4,5/5

Tehostetulle jäsenviestinnälle ja kriisiviestinnälle on ollut selkeästi valtava tarve. Jatkamme työtä.

Meneillään oleva sota on vaikuttanut voimakkaasti jäsenyritystemme toimintaan. Viimeiset reilut kolme kuukautta ovat olleet poikkeuksellista aikaa myös meidän jäsentiedotuksellemme ja viestinnällemme. Kysyimme jäsenyrityksiltämme, miten olemme onnistuneet viestinnässämme keväällä 2022. Keskiarvoksi saimme 4,5/ 5. Lisäksi saimme runsaasti avointa palautetta.  

Kysyimme jäsenten mielipidettä päivittyvästä uutisseurannasta (4,46/5), talouspakotteet-sivustosta (4,75/5), johdon blogiteksteistä (4,12/5) ja jäsenkirjeistämme (4,5/5).

Esimerkkejä Sana on vapaa -kenttään tulleesta palautteesta: 

Kiitos aktiivisesta ja asiantuntevasta tiedottamisesta! Nämä ovat olleet erittäin arvokkaita tietolähteitä yrityksessämme! 

Olette todella operatiivisesti polkaisseet tämän poikkeusajan viestinnän ja mahtavat koulutukset käyntiin. ISO KIITOS! Jatkakaa hyvää työtä! 

Nopeaa ja luotettavaa tilannetiedotusta ja analyysiä. Tsemppiä Teille kaikille. Kyllä tästä(kin) selvitään porukalla.” 

Hienoa nopeaa reagointia tilanteeseen – kiitos! Koulutuksista/webinaareista ja uutiseurannasta on ollut iso apua omassa työssä

Teette erittäin tärkeää työtä tiedottamisessa tässä vaikeassa tilanteessa. Toivon, että toimintanne jatkuu! Tsemppiä! 

– Kiitos kaikille kyselyyn osallistuneille. Tehostetulle jäsenviestinnälle ja kriisiviestinnälle on ollut selkeästi valtava tarve. Päivittyvällä uutisseurannallamme on jo 12 000 yksittäistä lukijaa ja jäsenkirjeidemme vastaanottajamäärät ja avausprosentit ovat nousseet kevään aikana. Pakote-sivusto on antanut selkeät työkalut yrityksille. Tämä merkityksellinen työ palkitsee koko meidän organisaatiota, sanoo viestintä- ja markkinointijohtaja Satu Niemelä.

Tämän kevään ajan olemme keskittyneet seuraaviin teemoihin: talouspakotteet, Venäjän vastatoimet, liiketoimintaympäristön muutokset, seuraukset yrityksille, yritysten toimenpiteet ja talousvaikutukset. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja lisäämme seurantaan uusia aiheita tarpeen mukaan. 

Ota yhteyttä:

Satu Niemelä
Viestintä- ja markkinointijohtaja
+358 40 359 1582
satu.niemela@eastcham.fi

Keskustelua aiheesta

Back top top