Skip to Content
Metsä ja puunjalostus Taneli Dobrowolski
Avoin 4787

Metsäkonevalmistaja Logset Oy laajentaa toimintaansa Venäjällä

Suomalainen metsäkonevalmistaja Logset Oy laajentaa merkittävästi jälleenmyyjäverkostoaan ja toimintojaan Venäjällä.

Yhtiö on solminut uusia jälleenmyyjäsopimuksia venäläisten metsäkoneiden jakeluun ja huoltoon erikoistuneiden jälleenmyyjien kanssa. Samalla yhteistyö Logsetin aiemman jälleenmyyjän Ferronordic Machinesin kanssa päättyy.

— Haluamme, että suhteemme loppuasiakkaisiimme ovat yksinkertaiset ja suorat. Valmistamme markkinoiden parhaita koneita. Tehostamalla jakeluketjuamme, pyrimme varmistamaan asiakkaalle laadukkaat huolto-, varaosa-, ja koulutuspalvelut. Haemme uudistuksella aiempaa nopeampaa ja aidompaa kommunikointia loppuasiakkaiden kanssa, toteaa Logsetin Venäjän aluemyyntipäällikkö Juha Kirvesniemi yhtiön keskiviikkona julkaisemassa tiedotteessa.

Logset oy on vuonna 1992 perustettu metsäkonevalmistaja, joka valmistaa tavaralajimenetelmän metsäkoneita. Logset-koneiden valikoimaan kuuluu kuusi kuormatraktorimallia, kahdeksan harvesteria ja seitsemän erilaista hakkuulaitetta. Kaikki tuotteet, harvesterit, kuormatraktorit, hakkuupäät ja simulaattorit valmistetaan yhtiön Vaasan lähellä olevalla Koivulahden tehtaalla Suomessa.

Logsetin jälleenmyyntiverkosto kattaa 20 maata, ja tällä hetkellä Logset-koneita on käytössä jo yli 25 maassa maailmalla. Viennin osuus yrityksen liikevaihdosta on noin 85 prosenttia.

Back top top