Skip to Content
Energia ja kaivannaiset Patrik Saarto
Avoin 2001
Metso toimittaa keskeiset malminkäsittelylaitteet Pavlikin kultakaivokseen Magadaniin

Metso toimittaa keskeiset malminkäsittelylaitteet Pavlikin kultakaivokseen Magadaniin

Tilauksen arvo on noin 25 miljoonaa euroa.

Pavlik Gold JSC on valinnut Metson murskaus- ja jauhatuslaitteet kultakaivokselleen Magadanissa Venäjällä, käy ilmi Metson tiedotteesta.

– Metson toimitus sisältää mm. esimurskainaseman, jossa on Nordberg® C160™ leukamurskain, yhden semiautogeenisen myllyn ja kaksi kuulajauhinmyllyä, joiden yhteenlaskettu teho on yli 20 MW, tiedotteessa sanotaan.

Tilauksen arvo on noin 25 miljoonaa euroa ja se on kirjattu vuoden 2020 ensimmäiselle neljännekselle. Arvioitu toimitusaika on alkuvuonna 2021.

Vuonna 2015 käyttöön otettu Pavlikin kultakaivos ja malminkäsittelylaitos tuottaa noin seitsemän tonnia kultaa vuodessa. Metsolta tilattu laitteisto kaksinkertaistaa laitoksen malminkäsittelykapasiteetin ja lisää kullan tuotantoa.

– Arvostamme pitkäaikaista yhteistyötämme Pavlik Goldin kanssa. Pavlik Gold on käyttänyt Metson laitteita jo usean vuoden ajan. Olemme varmoja, että saavutamme tavoitteet nopeasti, koska kummallakin yrityksellä on teknistä osaamista ja kokemusta vastaavista projekteista, Metson Venäjän ja CIS-alueen johtaja Alexey Muzychkin sanoo tiedotteessa.

Aiheesta aiemmin:

Metsolle merkittävä jauhatuslinjatilaus Venäjälle

 

Back top top