Skip to Content
Matkailu ja palvelut Taneli Dobrowolski
Avoin 2540

Rekisteröityminen Venäjälle kiristyy Confederations Cupin ajaksi

Rekisteröinnistä huolehtii pääsääntöisesti vastaanottava osapuoli. Hotellit ja muut majoitusliikkeet hoitavat rekisteröintiprosessin asiakkaidensa puolesta.

Kesäkuun alussa voimaantullut väliaikainen asetus määrää, että 1.6–12.7.2017 Moskovaan, Pietariin, Kazanin ja Sotšiin matkustavat ulkomaalaiset on rekisteröitävä Venäjän viranomaisille vuorokauden kuluessa matkapaikkakunnalle saapumisesta. Asiasta tiedottaa Suomen Pietarin pääkonsulaatti.

Normaalisti rekisteröitymisaikaa on seitsemän arkivuorokautta.

Rekisteröinnistä huolehtii pääsääntöisesti vastaanottava osapuoli. Hotellit ja muut majoitusliikkeet hoitavat rekisteröintiprosessin asiakkaidensa puolesta.

Jos vastaanottava osapuoli / kutsuja on luonnollinen henkilö, hän rekisteröi kutsumansa ulkomaalaisen vuorokauden kuluessa kohteeseen saapumisesta ulkomaalaisen asuinosoitteen mukaan määräytyvässä maahanmuuttoviranomaisen aluetoimistossa. Eräiden tietojen mukaan yksityiskutsulla edellä lueteltuihin kaupunkeihin saapuneita ulkomaalaisia ei voi rekisteröidä postissa 1.6–12.7.2017.

Jos vastaanottavaa osapuolta / kutsujaa ei ole (viisumitta Venäjälle saapuvat) ja ulkomaalainen asuu yksityisasunnossa, yksityinen asunnonomistaja on velvollinen rekisteröimään vieraan maahanmuuttoviranomaisen aluetoimistossa.

Jos vastaanottava / kutsuva osapuoli on oikeushenkilö, tämä rekisteröi kutsumansa ulkomaalaisen (myös HQ-kategoriaan (ВКС) kuuluvat korkeasti koulutetut asiantuntijat ja näiden perheenjäsenet), 1.6–12.7.2017 (Pietarissa) poikkeuksellisesti osoitteessa ul. Smoljatshkova 15, 4. Krs (metroasema Vyborgskaja). Rekisteröimispaikka on avoinna myös viikonloppuisin (ma-pe 9:30–16:00, la klo 9:30 – 16:00 ja su 9:30–13:00.

Back top top