Skip to Content
Rakentaminen ja infra Patrik Saarto
Avoin 2365
Tiedote: Accountor ja YIT palkkahallinnon yhteistyöhön Venäjällä

Tiedote: Accountor ja YIT palkkahallinnon yhteistyöhön Venäjällä

Accountor ja YIT aloittavat yhteistyön Venäjällä 1.9.2018 lähtien.

Talous-, HR- ja lakipalveluita tarjoava Accountor ja YIT aloittavat yhteistyön Venäjällä 1.9.2018 lähtien. Accountor vastaa jatkossa YIT:n yli 1 300 työntekijän palkkahallinnosta Venäjällä.

Suomen suurin rakennusyhtiö YIT on merkittävä toimija Pohjois-Euroopassa ja toiminut yli 50 vuotta Venäjällä, jossa se on suurin ulkomainen yritys asuinrakentamisen sektorilla. YIT:n yksiköt toimivat seitsemällä alueella: Moskovassa, Moskovan alueella, Pietarissa, Jekaterinburgissa, Tjumenissa, Donin Rostovissa ja Kazanissa.

Accountor on yksi suurimmista ulkoistuspalvelujen tarjoajista Venäjällä, sekä suurin talous- ja palkkahallintopalvelujen tarjoaja Pohjois-Euroopassa. Se on toiminut Venäjällä vuodesta 1992 ja tarjonnut taloushallinto- HR- ja lakipalveluiden ulkoistusta, jonka avulla asiakkaat voivat keskittyä liiketoimintansa kehittämiseen.

”On hienoa edelleen syventää yhteistyötä kahden alansa johtavan suomalaisyrityksen välillä. Kummatkin ovat erittäin kokeneita Venäjän markkinoilla ja sitoutuneita pysymään maassa”, sanoo Accountor Venäjän toimitusjohtaja Timo Matinpalo.

”Olemme iloisia saadessamme Accountorin kumppaniksemme ja varmoja sujuvasta palkkahallinnon yhteistyöstä tulevaisuudessa. Tiettyjen tehtävien, kuten palkkahallinnon, ulkoistaminen on meille hyvä tapa tehostaa toimintaa”, kommentoi YIT:n Asuminen Venäjä -segmentin johtaja Teemu Helppolainen.

Lisätietoja:

Timo Matinpalo
Toimitusjohtaja, Accountor Venäjä
+7 812 325 82 94
[email protected]

Teemu Helppolainen
Asuminen Venäjä -segmentin johtaja, YIT
+7 915 316 8216
[email protected]

Back top top