Skip to Content
Kamarin uutiset Satu Niemelä
Avoin 2665
Tuore markkinaselvitys Venäjän jätehuollosta

Tuore markkinaselvitys Venäjän jätehuollosta

Venäjän jätehuollon markkinaselvitys on ajankohtainen katsaus Venäjän yhdyskuntajätteen käsittelystä.

Selvitys tarkastelee yksityiskohtaisesti Venäjän jätehuollon lakipohjaa ja sen viimeisimpiä muutoksia, kuten laajennettua tuottajavelvollisuutta ja paikallista operaattori -järjestelmää.

– Raportissa tutustumme tarkemmin kolmeen alueeseen: Moskovaan, Pietariin ja Krasnodariin. Venäjän jätemarkkinoista kiinnostuneille yrityksille selvitys esittelee onnistuneita projekteja kyseiseltä sektorilta, sanoo selvityksen tehnyt Suomalais-Venäläisen kauppakamari Senior Advisor Elena Marina.

Tämän lisäksi lopussa ehdotetaan useampia konkreettisia mahdollisuuksia jätemarkkinoilla. Kyseinen selvitys on suunnattu ensisijaisesti Venäjän jätesektorilta mahdollisuuksia etsiville yrityksille. Selvitys on hyödyllinen myös Venäjällä toimiville tuottajille, jotka muutosten myötä joutuvat järjestelemään jätehuoltonsa uudelleen.

– Markkinaselvitys on varmasti mielenkiintoinen myös sellaisille lukijoille, jotka tarkastelevat aihetta esimerkiksi tutkimustarkoituksessa, sanoo selvityksen tekoon osallistunut SVKK:n asiantuntija Jekaterina Pääkkönen.

Tutustu markkinaselvitykseen:

https://www.eastcham.fi/mahdollisuudet/markkinaselvitykset/market-study-russian-waste-management/

Back top top