Skip to Content

SVKK

Suomalais-Venäläinen kauppakamariyhdistys ry (SVKK) on vuonna 1946 perustettu, voittoa tavoittelematon järjestö. SVKK:lla on sekä suomalaisia että venäläisiä jäseniä. Suomalaisten jäsenten määrä oli joulukuussa 2017 535 ja venäläisten jäsenten määrä 158.

Palvelemme kaikkia yrityksiä. Autamme suomalaisia yrityksiä kansainvälistymään Venäjälle ja pyrimme myös edistämään venäläisyritysten mahdollisuuksia ja halukkuutta löytää Suomesta kumppaneita ja liiketoimintamahdollisuuksia.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme palvella yrityksiä niiden Venäjä-liiketoimintojen elinkaaren kaikissa vaiheissa, markkinoiden kartoituksesta ja viennin aloittamisesta etabloitumiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen sekä Venäjän markkinoilla toimimiseen. Konsultoimme, koulutamme, avaamme ovia Venäjän markkinoille ja viemme yrityksiä paikan päälle tutustumaan uusiin mahdollisuuksiin ja ihan konkreettisesti – luomaan kontakteja potentiaalisiin asiakkaisiin tai kumppaneihin.

Jäsenemme ovat erityisasemassa. Jäsenetuna tarjoamme muun muassa alennuksia palveluistamme ja tuotteistamme ja ajantasaista tietoa Venäjän toimintaympäristöstä sekä erilaisia verkostoitumismahdollisuuksia.

SVKK toimii myös jäsenistönsä etujärjestönä. SVKK:n hallitus ja toimiva johto pyrkivät vaikuttamaan erilaisissa työryhmissä ja projekteissa kysymyksiin, jotka jarruttavat maittemme välisen kaupan kehitystä.

SVKK:n rahoitus tulee pääosin maksullisista palveluista ja jäsenmaksuista.  Vuonna 2016 oman rahoituksen osuus oli noin 60 %, ja loput 40 % on tullut työ- ja elinkeinoministeriöltä.

SVKK toimii Suomessa ja Venäjällä. Pääkonttorimme on Helsingissä. Lisäksi meillä on edustustot Moskovassa, Pietarissa ja Jekaterinburgissa. Henkilöstön määrä on 22.

SVKK:n missio

Missiomme on edistää yritysten kasvua ja  liiketoimintaa Suomen ja Venäjän välisessä kaupassa.

SVKK:n visio

Visiomme on olla johtava Venäjän-kaupan osaaja ja vahva verkostoija, jonka palveluita ja jäsenyyttä arvostetaan Suomessa ja Venäjällä.

SVKK:n arvot

Arvojemme mukaisesti asiakas on työssämme keskiössä. Toimimme kaikkien kanssa avoimesti ja toisiamme kunnioittaen.

 

Back top top