Skip to Content

Saavutettavuusseloste

Päivitetty 20.12.2023

Saavutettavuutta ohjaa laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta. Tämä saavutettavuusseloste koskee eastcham.fi -palvelua. Selostetta on päivitetty viimeksi joulukuussa 2023.

Sivustolle on tehty saavutettavuusarviointi syksyllä 2023. Arvioinnin on tehnyt SiteLogic Oy:n asiantuntija.
Sivuston saavutettavuutta arvioidaan ja kehitetään lisää vuoden 2024 aikana. Lisäksi sivustoa kehitetään jatkuvasti palautteiden ja testausten perusteella.

Olemme todenneet, että sivusto vaatii jatkotyöstämistä, koska se ei täytä kaikilta osin saavutettavuuden vaatimuksia.

Tällä hetkellä sisällöt ja toiminnot eivät ole kauttaaltaan saavutettavia. Perusteena on saavutettavuusdirektiivissä mainittu tilapäinen, kohtuuttomaan rasitteeseen perustuva poikkeus ((EU) 2016/2102, 5 artikla).

Sivusto on alun perin rakennettu vuosina 2016–2017, eikä sen rakentamisessa tuolloin huomioitu saavutettavuuskriteerejä. Tuossa vaiheessa valtionosuus rahoituksesta oli alle 50 %, joten saavutettavuusdirektiivi ei vielä koskenut yhdistystä.

Sivuston saavutettavuuden arviointi ja vaatimusten täyttäminen on kesken organisaation toimintaympäristössä tapahtuneiden mittavien muutosten vuoksi. Näiden muutosten vuoksi organisaation nimi, tehtävät ja toimintaympäristö ovat muuttuneet viimeisten kahden vuoden aikana. Ennen tätä aiemmassa toimintaympäristössä tapahtunutta muutosta suunnitelmissa oli verkkosivuston kokonaisuudistus, jonka tuloksena oli tarkoitus julkaista saavutettavuusvaatimukset täyttävä sivusto. Muutosten takia sivustouudistus oli pysäytettävä, ja tarkoitus on tarkastella olemassa olevan sivuston saavutettavuutta ja saattaa tämä sivusto vastaamaan vaatimuksia.

Suunnitelma jatkotoimista

  • saavutettavuuspoikkeamien korjaaminen vuoden 2024 loppuun mennessä sivustoa ja sen toiminnallisuuksia mahdollisesti uudistettaessa

Saavutettavuuspalaute

Otamme mielellämme vastaan huomioita ja parannusehdotuksia sivuston saavutettavuudesta. Voit lähettää palautetta alla olevalla lomakkeella. Kuvaa ongelma mahdollisimman tarkasti.

Mikäli et saa sivustoltamme tarvitsemaasi tietoa saavutettavasti, voit olla aina yhteydessä meihin, ja toimitamme sinulle haluamasi tiedon.

Laita viestiä osoitteeseen: [email protected]

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastaamme 14 päivän kuluessa. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan, kuinka ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
[email protected]
puh. 0295 016 000 (vaihde)

—–

Huomasitko saavutettavuuspoikkeuksen? Ilmoita siitä meille tällä lomakkeella

Form 440711641 to be rendered here.
Back top top