Skip to Content

Jäsenyys

Autamme jäseniämme menestymään markkinoilla. Jäsenenä saat arvokasta tietoa markkinoista, henkilökohtaista neuvontaa ja pääset verkostoitumaan oman alasi parhaiden osaajien kanssa.

Osana aktiivista verkostoamme saat täsmätietoa markkinoista ensimmäisten joukossa.

Tieto
Tietoa

Tieto

Uutisdeskimme tuottaa päivittäin vain jäsenille tarkoitettuja uutisia. Artikkeleissa syvennymme ajankohtaisiin aiheisiin.

Lue lisää
Klubit
Klubeja

Klubit

Järjestämme jäsenillemme runsaasti erilaisia verkostoitumistilaisuuksia ajankohtaisista teemoista ja aiheista alustuksineen. Maksuttomiin jäsentilaisuuksiin, klubeihin, on mahdollisuus osallistua myös etänä. Tule verkostoitumaan ja päivittämään tietosi.

Lue lisää
Verkkokoulutukset
Koulutuksia

Verkkokoulutukset

Järjestämme ajankohtaisia ja jäsenille maksuttomia verkkokoulutuksia. Ne ovat napakoita yhden teeman ympärille koottuja informatiivisia tietopaketteja. Kouluttajiksi kutsumme aiheen parhaat asiantuntijat.

Reagoimme koulutuksissa erilaisiin yritystoimintaan vaikuttaviin lainsäädännön ja toimintaympäristön muutoksiin. Esimerkkejä käsiteltävistä teemoista ovat tullaus, juridiikka ja taloushallinto.

Lue lisää
Edunvalvontaa
Edunvalvontaa

Edunvalvontaa

Jäsenet voivat viestiä kauttamme julkiselle hallinnolle liiketoimintaan liittyviä kysymyksiä ja päästä vaikuttamaan talous- ja kauppapoliittisten asioiden käsittelyyn. Jäsenillä on lisäksi mahdollisuus tavata yritys- ja viranomaisdelegaatioita.

Team Finland -vierailuista jäsenetuna -25 %

Järjestämme vienninedistämismatkoja parhaita liiketoimintamahdollisuuksia tarjoaviin maihin ja alueille. Vierailut järjestetään Team Finland -yhteistyönä ulkoministeriön edustustojen kanssa. Jäsenet saavat 25 prosentin edun Team Finland -vierailuista. Lue lisää palveluista ja eduista alla olevasta linkistä, joka aukeaa uuteen ikkunaan.


Jäsenmaksut

Kauppakamarimme jäsenmaksun suuruus määräytyy yrityksen liikevaihdon mukaan. Yritys voi halutessaan valita myös konsernijäsenyyden, johon emoyhtiö voi liittää yhden tai useamman tytäryhtiöistään. Konsernijäsenyyden avulla tytäryhtiöiden työntekijät pääsevät osallisiksi kauppakamarin palveluista ja eduista.

 

Täytä jäsenhakemus

 

Back top top