Skip to Content

Verkkokoulutus: Liiketoimintakulttuuri Kazakstanissa ja Uzbekistanissa

Aika
Paikka
ONLINE + FI
Jäsenhinta 0,00 € + alv

Hinta 120,00 € + alv

Kaupankäyntiä ei ole ilman ihmisten kohtaamista. Vaikka maapallomme on kutistunut ja yhteydenpitomme eri maihin on arkipäiväistynyt, busineksessa on silti tilanteita, joissa kannattaa olla tietoinen toisen maan liiketoimintakulttuurin piirteistä.

Tämä koulutus auttaa sinua ymmärtämään kazakstanilaisen ja uzbekistanilaisen liiketoimintakulttuurin ominaisuuksia.

Asiantuntijana koulutuksessamme on SaRus Oy:n toimitusjohtaja ja InCulturesin perustaja Pia Kähärä, joka on tiiminsä kanssa auttanut useita suomalaisia yrityksiä niiden go to market -toiminnoissa Kazakstanissa ja Uzbekistanissa. Pia on myös asunut Kazakstanissa. Konsultointityön ohella hän toimii myös kulttuuri- sekä DEI-valmentajana. Pian missio on auttaa kansainvälisessä liiketoiminnassa toimivia ammattilaisia (yksilöitä ja tiimejä) parantamaan kulttuurikompetenssiaan, jotta he voivat menestyä paremmin kansainvälisessä liiketoiminnassa.

Koulutuksessa käsittelemme mm. teemoja:

  • Työn tekemisen kulttuuri
  • Työpaikan suhteet
  • Johtajan rooli ja hierarkian merkitys
  • Mitä kannattaa muistaa myyntitilanteessa

Kokemuksiaan erityisesti Kazakstanista jakaa myös Pribori Oy:n toimitusjohtaja Mikko Eräpohja ja EastChamin toimitusjohtaja Jaana Rekolainen.

Tilaisuus on maksuton jäsenyrityksille ja sidosryhmien edustajille, muille 120 € + alv.

Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli osallistumista ei peruta viimeistään kaksi päivää ennen tilaisuutta, peritään koko osallistumismaksu. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.
Tarvittaessa lisätietoja: Elena Niininen, [email protected], puh +358 50 360 7742

 

Ilmoittaudu tilaisuuteen alla olevalla lomakkeella.

Back top top