Skip to Content

Palvelut ja edut

Jäsenpalveluitamme ovat tieto, klubit, verkkokoulutukset ja edunvalvonta. Jäsenenä saat 25 %:n edun Team Finland -vierailuista.

Tieto

 • Uutiset

Uutisdeskimme tuottaa päivittäin vain jäsenille avoimia uutisia. Ne ovat kompaktia ja nopeasti luettavaa ajankohtaista tietoa kaupasta, taloudesta, liiketoimintaympäristöistä ja markkinoiden kehityksestä. Keskitymme seuraamaan Keski-Aasian ja Etelä-Kaukasian nousevia markkinoita, Ukrainan tulevaa jälleenrakentamista, Moldovan kehitystä sekä talouspakotteita.

Vahvistamme myös hyvää Suomi-brändiä kertomalla suomalaisten yritysten osaamisesta, tuotteista, palveluista ja innovaatioista.

Päivittäistä uutisvirtaa pääset seuraamaan uutishuoneesta. Keskiviikkoiseen jäsenkirjeeseen koostamme viikon tärkeimmät uutiset ja tulevat tapahtumat.

 • Artikkelit

Esittelemme jäsenyrityksiämme artikkeleissa, jotka julkaistaan verkkosivuillamme ja jaetaan somekanavissamme. Julkaisemme asiantuntijoiden haastatteluja ja syvennymme ajankohtaisiin aiheisiin. Kirjoitamme tapahtumistamme ja koulutuksistamme, joihin jäsenyrityksemme ovat tervetulleita puhujiksi, kouluttajiksi ja yhteistyökumppaneiksi.

Otamme mielellämme vastaan myös vieraskynäartikkeleita ajankohtaisista aiheista julkaistavaksi blogissamme.

 • Tietopankki

Asiantuntijamme kartuttavat säännöllisesti jäsenten tietopankkia, jonka artikkelit ovat luettavissa jäsentunnuksilla. Tietopankissa syvennytään esimerkiksi yrityksen perustamisen ja liiketoiminnan lainsäädännöllisiin yksityiskohtiin kohdemarkkinoilla.


Klubit

Järjestämme klubeja ajankohtaisista teemoista ja aiheista alustuksineen. Klubit ovat hyvä mahdollisuus verkostoitua muiden jäsenten kanssa. Järjestämme klubeja myös hybriditilaisuuksina, jolloin etäosallistuminen on mahdollista.

Verkkokoulutukset

Järjestämme ajankohtaisia ja jäsenille maksuttomia verkkokoulutuksia. Ne ovat napakoita yhden teeman ympärille koottuja informatiivisia tietopaketteja. Kouluttajina toimivat aiheen ja alan parhaat asiantuntijat. Reagoimme koulutuksissa erilaisiin yritystoimintaan vaikuttaviin lainsäädännön ja toimintaympäristön muutoksiin.

Edunvalvonta

Jäsenet voivat viestiä kauppakamarin kautta markkina-alueidensa julkiselle hallinnolle liiketoimintaan liittyviä kysymyksiä ja päästä vaikuttamaan talous- ja kauppapoliittisten asioiden käsittelyyn. Jäsenillä on lisäksi mahdollisuus tavata yritys- ja viranomaisdelegaatioita.

Keskeisiä yhteistyökumppaneitamme yritysten edunvalvonnassa ovat ulkoministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö, Team Finland -verkosto mukaan luettuna Suomen suurlähetystöt ja konsulaatit, Elinkeinoelämän keskusliitto, Keskuskauppakamari, East Office of Finnish Industries, Suomen Yrittäjät, Association of European Business, alueelliset kauppakamarit, kaupalliset edustustot Suomessa ja eri maiden Suomen-suurlähetystöt.

Team Finland -vierailut jäsenetuna – 25 %

Jäsenenä saat 25 prosentin edun Team Finland -vierailuista. Järjestämme vienninedistämisvierailuja parhaita liiketoimintamahdollisuuksia tarjoaville markkinoille.

Vierailut järjestetään Team Finland -yhteistyönä suurlähetystöjen kanssa. Kauppakamarimme kokoaa yritykset ja järjestää yritysohjelman. Suomalaista yritysdelegaatioita johtaa suurlähettiläs tai ministeri. Vierailut suunnitellaan alueellisten mahdollisuuksien ja suomalaisyritysten toiveiden mukaisesti. B2B-neuvottelut paikallisten yritysten kanssa toteutetaan suomalaisyritysten keskuudessa tehdyn esikartoituksen pohjalta.

Alueellisen johdon virallisten tapaamisten lisäksi vierailemme paikallisissa yrityksissä, joissa suomalaisyritykset pääsevät esittäytymään ja tarjoamaan tuotteitaan ja palveluitaan. Vuosien varrella vierailut ovat johtaneet konkreettisiin hyötyihin ja osallistuneet yritykset ovat solmineet merkittäviä kauppoja.

Lue lisää jäsenmaksuista alla olevasta linkistä, joka aukeaa uuteen ikkunaan.


Täytä jäsenhakemus

  Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

  Yrityksen tiedot
  Konsernijäsenyys (valinnainen)(Optional)

  Tietosuojaseloste

  Back top top