Skip to Content

Konsernijäsenyys

Emoyhtiö voi yhdellä maksulla liittää kaikki tai haluamansa tytäryritykset EastCham Finlandin jäseniksi, jolloin koko konserni pääsee nauttimaan jäsenpalveluista ja  –eduista.

Näin kaikki tytäryhtiöiden työntekijät saavat aina ajankohtaisia uutisia ja tietoa markkinoista, kaupasta ja taloudesta. He pääsevät myös osallistumaan jäsenyrityksille tarkoitettuihin klubeihin ja maksuttomiin verkkokoulutuksiin sekä verkostoitumaan muiden markkinoilla toimijoiden kanssa.

Lue lisää palveluista ja eduista alla olevasta linkistä, joka aukeaa uuteen ikkunaan.

Konsernijäsenmaksu

Konsernijäsenmaksu muodostuu emoyhtiön ja liittyvien tytäryhtiöiden yhteenlasketusta yrityskoosta eli niiden liikevaihdot lasketaan yhteen. Jäsenmaksun kattona on aina korkein jäsenmaksumme, minkä yli maksu ei siis voi nousta.

Konsernijäsenyyden valitsemalla emoyhtiö varmistaa, että kaikki jäsenpalveluitamme tarvitsevat tytäryhtiöt saavat mahdollisuuden hyödyntää niitä.

Tutustu jäsenmaksuihin alla olevasta linkistä, joka aukeaa uuteen ikkunaan.

Miten konsernijäsenyyttä haetaan?

Nykyiset jäsenet

Kauppakamarimme nykyiset jäsenet voivat hakea konsernijäsenyyttä ilmoittamalla liitettävien yritysten y-tunnukset/INN-koodit ja nimet sähköpostitse Minna Kakolle. Katso yhteystiedot alta.

Uudet jäsenet

Kauppakamarimme jäseniksi haluavat yritykset täyttävät jäsenhakemuksen. Samalla lomakkeella ilmoitetaan kaikki konsernijäsenyyteen liitettävien yhtiöiden tiedot.

Hae konsernijäsenyyttä alla olevan linkin kautta. Se aukeaa uuteen ikkunaan.

Ota yhteyttä

Minna Kakko
Minna Kakko Administrative Manager, IT, Membership register +358 50 412 6807
Back top top