Skip to Content
Kamarin uutiset Satu Niemelä
Avoin 297
EastChamin tapahtumien ajankohtaisuutta ja asiantuntemusta arvostetaan

EastChamin toimitusjohtaja Jaana Rekolainen, Elinkeinoelämän keskusliiton kansainvälisen kaupan ja kauppapolitiikan johtaja Timovuori sekä East Officen Chief Analyst Vladimir Miklashevsky puivat globaalin kauppapolitiikan ja talouden käänteitä klubissamme syyskuussa.

EastChamin tapahtumien ajankohtaisuutta ja asiantuntemusta arvostetaan

Tapahtumat ovat yksi kauppakamarin tärkeimmistä palveluista. Vuoden 2023 koulutukset, avoimet webinaarit ja jäsenten klubit saivat asiakaspalautteen keskiarvoksi 4,6/5.

Järjestimme yhteensä 36 erilaista tapahtumaa: 12 jäsenklubia, 12 verkkokoulutusta ja 12 avointa webinaaria. Omien tapahtumien lisäksi toteutimme useita tilaisuuksia yhteistyökumppaneidemme kanssa. Lisäksi järjestimme keväällä ministerin johdolla Team Finland -vierailun Taškentiin ja Astanaan sekä syksyllä suurlähettilään johdolla Team Finland -vierailun Almatyyn. Tapahtumissamme oli kaiken kaikkiaan yli 2 700 osallistujaa 2076 yrityksestä.

– Vuosi oli ensimmäinen, kun toteutimme uutta strategiaamme ja tuotimme tapahtumia Keski-Aasian, Ukrainan ja Etelä-Kaukasian markkinoilta. Asiakkaat ovat löytäneet tapahtumatarjontamme hyvin ja olemme onnistuneet kasvattamaan paikallisia verkostojamme, joista löydämme hyviä, asiantuntevia puhujia. Olen ylpeä siitä, että asiakkaamme arvioivat parhaaksi koulutustemme laatukriteeriksi asiantuntevat puhujat ja ajankohtaiset tilaisuudet, sanoo EastChamin palvelujohtaja Tarja Teittinen.

Tapahtumatuotanto on tiimityötä. Kiitos kaikille osallistujille, puhujille ja yhteistyökumppaneille.

Ensi kevään tapahtumatuotanto on täydessä vauhdissa – kannattaa seurata tapahtumakalenteriamme, se täydentyy jatkuvasti. Meille voi myös kertoa toiveita tapahtuma-aiheista. Ota yhteyttä Tarja Teittiseen tai Elena Niiniseen.

Katso tulevat tapahtumat ja ilmoittaudu:

Back top top