Skip to Content
Kamarin uutiset Satu Niemelä
Avoin 1261
Altyn Shakirkhanova on nimitetty Senior Business Advisoriksi ja EastChamin Almatyn toimiston päälliköksi

Altyn Shakirkhanova on nimitetty Senior Business Advisoriksi ja EastChamin Almatyn toimiston päälliköksi

Altyn Shakirkhanova on aloittanut tehtävässään 7.8.2023. Hän koordinoi kauppakamarin paikallista työtä, tekee markkinakatsauksia, antaa yritysneuvontaa ja auttaa suomalaisia yrityksiä pääsemään Keski-Aasian, erityisesti Kazakstanin, markkinoille.

Altyn Shakirkhanovalla on monipuolista kokemusta kansainvälisestä liike-elämästä ja vahvaa ymmärrystä Keski-Aasian tarjoamista liiketoimintamahdollisuuksista suomalaisille yrityksille. Hänellä on vahvaa kokemusta kansainvälisen järjestön johtotehtävistä ja hyvät sidosryhmäsuhteet. Hän on toiminut aiemmin menestyksellisesti koko Keski-Aasian ja myös Etelä-Kaukasian alueella.

Altyn Shakirkhanova siirtyy EastCham Finlandille ACCAlta (Association of Certified Chattered Accountants), missä hän työskenteli Kazakstanin ja Keski-Aasian markkinoiden päällikkönä. Hänellä on vahva työkokemus rahoituksesta ja markkinoinnista, sillä hän on työskennellyt mm. JSC ATFBankissa (myöhemmin UniCredit Group) ja Panda Advertising Group &; PJ/Wundermanissa.

– Toivotamme Altynin lämpimästi tervetulleeksi EastCham Finlandiin. Hänen panoksensa on tärkeä, kun vahvistamme strategiamme mukaisesti kauppakamarimme läsnäoloa Keski-Aasian markkinoilla. Hän on erittäin hyvä lisä Suomen Team Finland -verkostoon, sanoo toimitusjohtaja Jaana Rekolainen.

– Olen innoissani, että pääsen auttamaan ja palvelemaan suomalaisia yrityksiä. Yritykset voivat olla suoraan yhteydessä minuun kaikissa Keski-Aasian kauppaan, investointeihin ja liiketoimintaympäristöön liittyvissä kysymyksissä kazakin, englannin tai venäjän kielillä, kertoo Altyn Shakirkhanova.

Lisätietoja: Jaana Rekolainen, toimitusjohtaja, EastCham Finland, +358 400 457743

EastCham Finland

EastCham Finland on asiantuntija- ja edunvalvontaorganisaatio. Osana Team Finland -verkostoa se tuottaa kansainvälistymispalveluita kaikille suomalaisille yrityksille. EastCham tunnistaa talouden signaalit ja tukee suomalaisten yritysten liiketoimintaa Keski-Aasian ja Etelä-Kaukasian markkinoilla sekä valmistautuu Ukrainan uudelleenrakentamiseen yhdessä yritysten kanssa. Lisäksi EastCham tekee pakoteneuvontaa.

Back top top