Skip to Content

Kutsu medialle Venäjän-kaupan barometrin tulosten julkistamiseen

Viime kevään barometritutkimuksen tulokset ennakoivat piristyvää Venäjän-kauppaa. Myös tullitilastojen mukaan vienti Venäjälle on jatkanut kasvuaan. Mitä mieltä yritykset nyt ovat Venäjän-kaupan tilanteesta? Onko kehitys niin positiivista, kuin kevään barometritulokset ennakoivat? Entä miten yritykset näkevät Venäjän-kaupan kehittyvän jatkossa?

Tule Venäjän-kaupan barometritutkimuksen julkistamistilaisuuteen kuulemaan, miltä Venäjän-kaupan tilanne näyttää tällä hetkellä ja miten yritykset arvioivat sen kehittyvän tulevina kuukausina.

Aika: Torstai 09.11. klo 9-11 (ilmoittautuminen ja kahvi 8.30 alkaen)
Paikka: EK:n kokouskeskus, Eteläranta 10, Helsinki

Barometrin tulokset kertoo SVKK:n toimitusjohtaja Jaana Rekolainen.

Tuloksia kommentoivat yritysten näkökulmasta:

Simon-Erik Ollus, Vice President, Trading and Asset Optimisation, Fortum Oyj
Johanna Ikäheimo, hallituksen puheenjohtaja, Lappset Group Oy
Mukana myös: Ilkka Salonen, East Office, Timo Vuori, Keskuskauppakamari, Petri Vuorio, Elinkeinoelämän keskusliitto ja Thomas Palmgren, Suomen yrittäjät.

Ilmoittautumiset 8.11. mennessä viestintä- ja markkinointijohtaja Pirjo Peltolalle: [email protected] , p. +358 40 5881942

Jos et pääse paikan päälle, kysy meiltä tilaisuuden etäseuraamismahdollisuudesta!


Suomalais-Venäläinen kauppakamari selvittää barometritutkimuksessaan puolen vuoden välein Venäjän kaupan ajankohtaisen tilanteen. Peruskysymyksinä barometrissä kartoitetaan Venäjän viennin kehitystä ja odotuksia, Venäjällä tapahtuvan liiketoiminnan kehitystä ja odotuksia, haasteita viennissä ja liiketoiminnassa, odotuksia Venäjän talouden kasvulle sekä Venäjälle tehdyistä ja suunnitelluista investoinneista. Tänä vuonna barometritutkimus toteutetaan Business Team for Russia -yhteistyönä (East Office, Keskuskauppakamari, Elinkeinoelämän keskusliitto, Suomen Yrittäjät ja Suomalais-Venäläinen kauppakamari)

Back top top