Skip to Content

Asiantuntijapäivä

Venäjän-kaupan edelläkävijänä lanseeraamme uuden palvelun – Asiantuntijapäivän.

Asiantuntijapäivä on yhden päivän kestävä koulutus, jossa päivität tietosi, opit muiden kokemuksista ja laajennat verkostoasi.

Kouluttajina toimivat alansa parhaat asiantuntijat Suomesta ja Venäjältä ja teemaa lähestytään monesta näkökulmasta mahdollisimman kattavan tiedon saamiseksi.

Täydellinen paketti – yksi teema –  kaikki huippuasiantuntijat kanssasi saman pöydän ääressä.

Asiantuntijapäivät järjestetään läsnätapahtumina. Tämä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua ja vaihtaa mielipiteitä sekä muiden osallistujien että kouluttavien asiantuntijoiden kanssa. Asiantuntijapäivän tavoitteena on antaa syvällistä ymmärrystä ajankohtaisiin asioihin, laajentaa näkökulmia ja antaa myös konkreettisia ohjeita ja neuvoja, mm. valaisevien yritysesimerkkien kautta.

Asiantuntijapäivät aiheittain:

  • Tullauspäivä: vienti Suomesta ja maahantuonti Venäjälle. Tullausprosessi ja -dokumentit, viimeisimmät ja tulevat muutokset.
  • Tytäryhtiön talouspäivä: verotus Venäjällä, venäläisen yrityksen taloushallinto, sisäinen valvonta, konserniraportointi, siirtohinnoittelu.
  • Riskipäivä: kumppanin taustojen tarkistaminen, liiketoiminnan turvallisuus, terveysturvallisuus, tietoturva, talouden riskit.
  • Kaupan esteet -päivä: pakotteet ja sanktiot, tullauksen ongelmat, sertifikaatit ja luvat.

Asiantuntijapäivät ovat maksullisia kaikille osallistujille, jäsenyritykset saavat 25 % alennuksen hinnasta. Hinta sisältää koko paketin: koulutuksen, tarjoilut lounaineen ja mahdollisen tulkkauksen.

Asiantuntijapäiviä järjestetään noin neljä kertaa vuodessa.

Ensimmäinen asiantuntijapäivä järjestetään 2022 helmikuussa. Teemana on Tytäryhtiön talouspäivä.

Katso koko koulutustarjontamme.

Back top top