Skip to Content

Venäjän-kauppa kasvuun

Käänny puoleemme, kun haluat kasvattaa myyntiäsi, selvittää yrityksellesi tehokkaimmat jakelu- ja markkinointikanavat, löytää uusia potentiaalisia asiakkaita tai laajentaa toimintaasi uusille markkina-alueille Venäjällä. Venäjän-kaupan asiantuntijamme ovat apunasi myös silloin, kun haluat keskustella markkinoiden potentiaalista tai kilpailutilanteesta. Juristiltamme saat asiantuntevaa apua erilaisissa Venäjän lainsäädäntöön, viranomaismääräyksiin tai etabloitumisprosessiin ja taloushallinnon käytäntöihin liittyvissä asioissa.

Venäjän eri kasvukeskuksiin suuntautuvilla vienninedistämismatkoillamme pääset tutustumaan syvällisemmin markkinoiden tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Onnistuneesti hoidetut asiakastapahtumat tehostavat markkinointiasi ja sitouttavat nykyistä asiakaskuntaasi. Ohjelman sujuvuuden lisäksi on tärkeää saada oikea yleisö paikalle. Käänny puoleemme, meillä on vankka kokemus tapahtumien järjestämisestä sekä Venäjällä että Suomessa.

Uutta kipinää kasvuun löydät myös Team Finlandin julkaisemista liiketoimintamahdollisuuksista ja liideistä, joita SVKK:n asiantuntijat etsivät jatkuvasti. Esimerkkeihin suomalaisyritysten onnistumisista Venäjällä voit tutustua täällä.

Lue seuraavaksi:

Ota yhteyttä

Jaana Rekolainen
Jaana Rekolainen CEO +358 400 45 77 43
Back top top