Skip to Content
Laki ja tulli Patrik Saarto
Avoin 2216
Eversheds Sutherland vahvistaa toimintaansa Venäjällä - yhdistyy paikallisen asianajotoimiston kanssa

Eversheds Sutherland vahvistaa toimintaansa Venäjällä - yhdistyy paikallisen asianajotoimiston kanssa

Yhdistyminen tuo lisää osaamista etenkin immateriaalioikeus- ja riidanratkaisutoimeksiantoihin.

Asianajotoimisto Eversheds Sutherland vahvistaa toimintaansa Venäjällä yhdistymällä paikallisen Tilling Peters -asianajotoimiston kanssa, Eversheds Sutherland tiedottaa.

Yhdistymisen myötä asianajotoimiston tiimi vahvistuu yhdeksällä juristilla, joihin lukeutuvat myös osakkaat Oxana Peters ja Ekaterina Tilling. Tilling Peters on erikoistunut ensisijaisesti riidanratkaisuun ja immateriaalioikeuksiin.

– Venäjän täyden palvelun praktiikkamme jatkaa nopeaan kasvuaan toimintamme alettua siellä syyskuussa 2017. Yhdistyminen Tilling Petersin kanssa tukee kansainvälistä strategiaamme ja antaa asiakkaidemme käyttöön valtavan voimavaran immateriaalioikeus- ja riidanratkaisutoimeksiannoissa, sanoo Eversheds Sutherlandin Suomen toimiston Managing Partner Jari Salminen tiedotteessa.

Kokeneita juristeja

Eversheds Sutherlandin mukaan immateriaalioikeusjuristi Ekaterina Tilling toimii asiakkaiden neuvonantajana viidentoista vuoden kokemuksella.

Tilling on Conflict Resolution, Research and Resource Institute, Inc:n (CRI) sertifioima sovittelija ja toimii välimiehenä Venäjän Arbitration Centre of the Institute of Modern Arbitration -keskukskessa.

Kauppa- ja veroriitoihin keskittyvä Oxana Peters on puolestaan yksi Venäjän johtavista osaajista oikeudenkäynti- ja välimiesmenettelyjen saralla.

Peters toimii RAA:n välimiehenä ja muun muassa avustaa asiakkaita venäläisissä tuomioistuimissa ulkomaisten välitystuomioiden ja oikeuden päätösten tunnustamisessa ja täytäntöönpanossa.

Back top top