Skip to Content
Matkailu ja palvelut Taneli Dobrowolski
Avoin 5827
Finnair lisää lentoja Moskovaan ja Pietariin

Kuva: Finnair.fi

Finnair lisää lentoja Moskovaan ja Pietariin

Uusilla yhteyksillä Finnair haluaa laajentaa Helsinki-Vantaan lentoaseman merkitystä.

Finnair lisää lentoja Helsingistä Moskovaan ja Pietariin ja parantaa entisestään yhteyksiä näiden kaupunkien ja Finnairin Euroopan, Aasian ja Amerikan kohteiden välillä.

Huhtikuun 10. päivästä alkaen Finnair kaksinkertaistaa Moskovan reitin kapasiteetin ja lentää Moskovaan kaksi kertaa päivässä viikon jokaisena päivänä. Uusi lento yhdistyy sujuvasti Finnairin Euroopasta, Aasiasta ja Amerikan kohteista tuleviin lentoihin. Lennot lennetään Embraer 190 -koneilla.

Huhtikuun 23. päivästä lähtien Finnair lisää kuusi viikkovuoroa Helsingin ja Pietarin välille, ja lentää Pietariin yhteensä 20 kertaa viikossa. Uusi aamulento Pietarista yhdistyy sujuvasti Finnairin laajaan Euroopan verkostoon ja se lennetään ATR-koneella, ja illan paluu mahdollistaa paluun Euroopasta Helsingin kautta Pietariin.

Molemmat lisäykset ovat ympärivuotisia.

— Matkustus Venäjän ja Pohjois-Amerikan välillä kasvaa, ja uudet lennot palvelevat myös näitä yhteyksiä – esimerkiksi ensi kesänä avattava San Francisco sekä ensi talven Puerto Vallarta ja Havanna kiinnostavat varmasti venäläisiä asiakkaitamme, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

Uusilla yhteyksillä Finnair haluaa myös laajentaa Helsinki-Vantaan lentoaseman merkitystä.

— Lisäykset tuovat asiakkaillemme paremmat yhteydet myös Euroopan ja Aasian ja Venäjän välille. Esimerkiksi pietarilaiset asiakkaamme käyttävät usein Helsinki-Vantaata hubina Eurooppaan, sanoo Juha Järvinen.

Back top top