Skip to Content
Matkailu ja palvelut Taneli Dobrowolski
Avoin 4943

Suomalainen älypuhelinsovellus Moskovan metron käyttöön

Sovelluksen avulla metron käyttäjät voivat ladata rahaa Troika-matkakortteihinsa.

Turkulainen finanssiteknologiayhtiö PayiQ on julkaissut Moskovan suurkaupunkialueella käytettäväksi tarkoitetun matkalippu-sovelluksen. Sovelluksen avulla metron käyttäjät voivat ladata rahaa Troika-matkakortteihinsa, sekä myös perheenjäsenten matkakortteihin. Uusi sovellus integroituu suoraan venäläisiin pankkeihin. Sovellus on ilmainen ja se on ladattavissa Android- ja iOS-puhelimille.

— Olemme iloisia tämän uuden palvelun julkaisusta. Moskovan metro on arvostettu asiakkaamme ja tämä julkaisu tärkeä päänavaus Venäjän markkinoille. Alle vuosi sitten perustimme toimipisteemme Moskovaan ja muutama kuukausi myöhemmin voitimme Innovation Awards 2016 -palkinnon Sotšissa. Nyt palvelumme on toiminnassa ja markkinoilla, PayiQ:n toimitusjohtaja Tuomo Parjanen kertoo yhtiön julkaisemassa tiedotteessa.

Uusi lokalisoitu PayiQ Tickets toimii pilvessä Venäjän alueella, joten sekä henkilökohtaiset että maksukorttien tiedot ovat paikallisesti turvassa ja tallessa. Lisävarmuudeksi sovelluksen käyttö on suojattu salasanalla sekä PIN-koodilla.

Ennen kuin sovelluksella voi ladata Troika-matkakorttia, täytyy palveluun rekisteröityä ja liittää maksutapatiedot. Tiedot täytyy antaa vain kerran, mikä tekee sovelluksen käytöstä yksinkertaista ja helppoa.

— Olemme todella tyytyväisiä PayiQ:n ratkaisuun ja teemme heidän kanssaan varmasti yhteistyötä myös tulevaisuudessa, kertoo Igor Ivanov, Moskovan metron matkustajaosaston apulaispäällikkö.

Back top top