Skip to Content
Elintarvikkeet ja tekstiilit Patrik Saarto
Avoin 6238
Valion Viola on jälleen Moskovan ja Pietarin suosituin sulatejuusto

Tunnettu klassikko - sulatejuustokolmiot pyöreässä pakkauksessa. Kuva: Valio.

Valion Viola on jälleen Moskovan ja Pietarin suosituin sulatejuusto

Myös Valion Clean Label -konsepti sai tunnustusta.

Valion Viola-sulatejuusto palkittiin kuudetta kertaa suosituimpana sulatejuustona Moskovan ja Pietarin markkinoilla, Valio uutisoi venäjänkielisillä verkkosivuillaan.

Violan saama Vuoden tuote 2018 -palkinto perustuu Nielsenin kuluttajatutkimukseen Venäjän ostetuimmista tuotteista. Viola osoittautui Moskovan ja Pietarin markkinajohtajaksi niin rahassa kuin myyntivolyymissa mitattuna.

Violan lisäksi Valio sai tunnustusta myös jogurttien kategoriassa Clean Label -konseptinsa kehittämisestä. Vuonna 2013 markkinoille tullut Clean Label -tuotesarja toi venäläiskoteihin maan ensimmäiset lisäaineettomat jogurtit.

– Olen iloinen, että joukkuemme – niin suomalaisen kuin venäläisen – panostukset ovat tuottaneet tulosta, mistä kertoo tämä palkinto. Viola on käyntikorttimme, legendaarinen brändi, jonka laadun, maun ja reseptin eteen kymmenet spesialistit ovat tehneet töitä. Haluamme kiittää venäläisiä saamastamme luottamuksesta ja työmme korkeasta arvostuksesta, OOO Valion Senior Vice President Jelena Kipenjova kommentoi palkintoja tiedotteessa.

Viola-sulatejuustoa on valmistettu Valion tehtaalla Moskovan alueella jo vuodesta 2006.

Clean Label – jogurtti ilman E-aineita. Kuva: Valio.

Kuva: Valio.

Back top top