Skip to Content

Venäjän markkinoille

Venäjän markkinat monipuolisesti tuntevien asiantuntijoidemme avulla yrityksesi pääsee turvallisesti alkuun Venäjän-markkinoilla. Olemme läsnä Pietarissa, Moskovassa ja Jekaterinburgissa.

Kartoitamme yhdessä yrityksesi tilanteen ja valmiudet kansainvälistymiseen. Autamme sinua selvittämään yrityksesi tuotteiden tai palveluiden markkinapotentiaalin ja terävöittämään kilpailuedut. Venäjälle on suositeltavaa suunnata tuotteilla, jotka ovat yrityksen helmiä eli keskittyä siihen, missä on paras. Suunnitelmien tarkentuessa laadimme kanssasi konkreettiset askelmerkit Venäjän markkinoille.

Venäjän-markkinoille on suositeltavaa suunnata tuotteilla, jotka ovat yrityksen helmiä eli keskittyä siihen, missä on paras.

Toiveittesi mukaisesti etsimme sinulle potentiaaliset asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Eri puolille Venäjää suuntautuvilla Team Finland -matkoillamme pääset solmimaan hyödyllisiä kontakteja ja tutustumaan liiketoimintamahdollisuuksiin.

Maksuttomaan palveutarjontaamme kuuluvat myös juridiset palvelut. Juristimme kanssa voit tarkistaa, että myös tärkeät sopimukset ovat kunnossa.

Palveluitamme ovat myös vientiin ja päivittäiseen toimintaan liittyvien käytäntöjen ja pulmatilanteiden selvittäminen ja henkilöstön kouluttaminen viennin ja Venäjän-kaupan eri tarpeisiin.

Tutustu myös jo tutkittuihin Venäjän markkinoiden tarjoamiin mahdollisuuksiin ja bisnesliideihin. Esimerkkeihin suomalaisyritysten onnistumisista Venäjällä voit tutustua uutishuoneessamme.

Lue seuraavaksi:

Ota yhteyttä

Jaana Rekolainen
Jaana Rekolainen CEO +358 400 45 77 43
Back top top