Skip to Content
Matkailu ja palvelut Inga Kairo
Avoin 3210

Ulkomaalaisten rekisteröinti World Cup FIFA-2018 kisojen aikana on pidennetty kolmeen päivään

Rekisteröinti tapahtuu asuin- tai oleskelupaikkakunnalla. Sisäministeriön paikallistoimistojen lisäksi myös paikalliset valtiollisiin ja kunnallisiin palveluihin erikoistuneet monitoimikeskukset tarjoavat rekisteröintipalveluja kisojen ajan.

Liittyen World Cup FIFA-2018 jalkapalloilun maailmanmestaruuskisoihin Venäjällä Volgogradin, Jekaterinburgin, Kazanin, Kaliningradin, Moskovan, Nizhny Novgorodin, Rostov-on-Donin, Samaran, Pietarin, Saranskin ja Sochin kaupungeissa ulkomaiden kansalaisten rekisteröinnin suorittamisen enimmäisaika on pidennetty kolmeen päivään saapumispäivästä lukien entisen yhden päivän sijasta. Rekisteröinti tapahtuu asuin- tai oleskelupaikkakunnalla. Poikkeuksia rekisteröintisäännöksistä voidaan tehdä vain maailmanmestaruuskilpailun osanottajille ja FIFA: n määräämille virkamiehille.

Sisäministeriön paikallistoimistojen lisäksi myös paikalliset valtiollisiin ja kunnallisiin palveluihin erikoistuneet monitoimikeskukset tarjoavat rekisteröintipalveluja kisojen ajan.
Venäjän sisäministeriön mukaan rekisteröintiin tarvitaan kopiot kaikista passin sivuista, maahantulokortti sekä merkintä saapumisesta Venäjän Federaation alueelle. Sisäministeriön ohjeiden mukaan muiden dokumenttien vaatimiselle ei ole laillisia perusteita.

Ne matkustajat jotka viettävät alle kolme päivää World Cup FIFA-2018 tapahtuman osallistujakaupungissa eivät ole velvollisia erilliseen rekisteröintiin tällä perusteella. Hotelleilla on tosin omat rekisteröintikäytäntönsä jotka ovat näistä erityisjärjestelyistä riippumattomia.

Edelleen uusien rekisteröintisäännösten mukaan jos Moskovassa työskentelevä ulkomaalainen työntekijä on rekisteröity Moskovan alueella toimivan yrityksen (kutsuva osapuoli) oikeudelliseen osoitteeseen, on ulkomaalaisen työntekijän rekisteröidyttävä Moskovassa todellisen asunto-osoitteensa mukaisesti. Työnantaja voi myös suorittaa rekisteröinnin tai vuokralainen voi rekisteröityä itse mikäli vuokranantaja sijaitsee ulkomailla.

Lisätietoja tässä.

Back top top