Skip to Content
Kamarin uutiset Patrik Saarto
Avoin 2731
Venäjän-kaupan barometrin haastattelut alkoivat pakotesyksyn syventyessä - "Mielenkiintoista nähdä, kuinka tämä on heijastunut suomalaisten yritysten tuloksiin ja odotuksiin"

Haastattelu kestää noin kymmenen minuuttia. Kuvituskuva.

Venäjän-kaupan barometrin haastattelut alkoivat pakotesyksyn syventyessä - "Mielenkiintoista nähdä, kuinka tämä on heijastunut suomalaisten yritysten tuloksiin ja odotuksiin"

Tulokset julkaistaan 6. marraskuuta.

  • Venäjän-kaupan barometrin syksyn 2018 puhelinhaastattelut ovat alkaneet.
  • Tutkimus selvittää kahdesti vuodessa Venäjän-kaupan näkymiä ja ilmapiiriä.
  • Haastattelut kestävät 17. lokakuuta asti.

Syksyn 2018 Venäjän-kaupan barometrin puhelinhaastattelut ovat jälleen alkaneet ja kestävät 17. lokakuuta asti. Barometritutkimus selvittää kahdesti vuodessa Venäjän-kaupan lähitulevaisuuden näkymiä ja yritysten mielipiteitä tämän hetken haasteista.

– Kevään barometrin odotukset olivat melko positiivisia ja yli puolet vastaajista odotti sekä viennin että liiketoiminnan kasvua Venäjällä. Markkinat lähtivät pyöritykseen lähes heti kevään kyselyn jälkeen. Sanktiopolitiikka on saanut uusia sävyjä ja heikentänyt ruplaa. Todella mielenkiintoista nähdä, kuinka tämä on heijastunut suomalaisten yritysten tuloksiin ja odotuksiin, kommentoi Suomalais-Venäläisen kauppakamarin toimitusjohtaja Jaana Rekolainen tulevaa tutkimusta.

Tutkimuksen toteuttaa Taloustutkimus Oy Business Team For Russia -toimijoiden, eli Suomalais-Venäläisen kauppakamarin, East Office of Finnish Industries Oy:n, Elinkeinoelämän keskusliiton, Keskuskauppakamarin ja Suomen Yrittäjien toimeksiannosta.

Haastattelut tehdään puhelimitse. Tulokset julkaistaan 6. marraskuuta Venäjän-kaupan barometrin julkistamistilaisuudessa, tutkimuksen toimeksiantajien nettisivuilla ja muissa julkaisuissa.

Kevään 2018 barometrituloksiin voi tutustua SVKK:n verkkosivuilla. Julkistamistilaisuudesta tulee lisää tietoa tapahtumakalenteriimme – merkitse ylös ja ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää ja ilmoittaudu:

Venäjän-kaupan barometri, kevät 2018: Usko Venäjän talouden kasvuun horjuu, mutta omaan bisnekseen luotetaan

SVKK Club: Venäjän-kaupan barometrin tulosten julkistaminen

Back top top