Skip to Content
Kamarin uutiset Satu Niemelä
Avoin 3075
Venäjän-kaupan kauniit ja rohkeat SuomiAreenassa 18.7.2019

Venäjän-kaupan kauniit ja rohkeat SuomiAreenassa 18.7.2019

Sinä kaunis ja rohkea Venäjän-kaupan tekijä, haluatko kertoa tarinasi SuomiAreenassa 2019?

Suomalais-Venäläinen kauppakamari ja East Office järjestävät yhdessä striimattavan hyvän meiningin keskustelutilaisuuden Venäjän-kaupan kauniit ja rohkeat torstaina 18.7.2019 Porin SuomiAreenassa. Luvassa siis positiivista, mutta aitoa puhetta Venäjän-kaupasta asioiden oikeilla nimillä.

Etsimme keskusteluun mukaan mielenkiintoisia henkilöitä, joilla on erilaisia menestys- ja selviytymistarinoita Venäjältä niin henkilö- kuin yritystasollakin.

Sanotaan, että Venäjällä mikään ei toimi, mutta kaikki järjestyy. Miten on ollut sinulla ja yritykselläsi? Jaa tarinasi muillekin!

Tunnin mittaisessa keskustelussa puhumme menestystarinoiden lisäksi mm. yrityskulttuurista, turvallisuudesta, Suomen ja suomalaisten tuotteiden maineesta Venäjällä.

Keskustelua johdattelevat SVKK:n toimitusjohtaja Jaana Rekolainen ja East Officen toimitusjohtaja Ilkka Salonen.

Jos haluat mukaan kertomaan tositarinan, kommelluksen tai sattumuksen Venäjän-kaupasta SuomiAreenaan, ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia 28.1.2019 mennessä viestintä- ja markkinointijohtaja Satu Niemelälle, [email protected].

Valitsemme henkilöistä ja tarinoista mielenkiintoisimmat. Jäsenyrityksemme ovat etusijalla, mutta huomioimme toki kaikkien tarinat. Lisätietoja sähköpostin lisäksi myös puhelimitse 040 3591582.

Voit myös ilmiantaa kaverisi ja häneltä kuullun hyvän Venäjän-kaupan tarinan, jonka haluaisit kuulla SuomiAreenassa.

Back top top