Skip to Content
Rakentaminen ja infra Taneli Dobrowolski
Avoin 7630
YIT käynnisti kaksi rakennushanketta Venäjällä

YIT Uralstroin Druzhba-asuinrakennuskohde Jekaterinburgissa. Kuva: YIT

YIT käynnisti kaksi rakennushanketta Venäjällä

YIT on käynnistänyt asuntohankkeiden rakentamisen Jekaterinburgissa ja Moskovan alueella.

Projektien arvo on yhteensä yli 25 miljoonaa euroa. Hankkeiden rakentaminen aloitettiin maaliskuussa, ja ne valmistuvat vuoden 2018 loppuun mennessä. Hankkeet kirjattiin vuoden ensimmäisen neljänneksen tilauskantaan, YIT kertoo tiedotteessaan.

Moskovan alueella, Ramenskojen kaupungissa käynnistynyt projekti on Microdistrict 10 -aluekehityshankkeen uusin vaihe, johon valmistuu noin 370 asuntoa. Microdistrict 10 -hankkeessa on jo valmistunut asuntoja yli 100 000 asuinneliömetriä. Hanke sijaitsee kauppakeskuksen ja hyvien palveluiden vieressä lähellä Ramenskoyen keskustaa.

Jekaterinburgissa käynnistynyt projekti on uuden Klassika-aluekehityshankkeen ensimmäinen vaihe, joka sijaitsee Ordzhonikidzevskyn kaupunginosassa. Ensimmäisessä vaiheessa rakentuu lähes 130 asuntoa. Hanke toteutetaan kolmessa vaiheessa ja siihen valmistuu yhteensä 250 asuntoa. Klassika sijaitsee hyvien palveluiden ja kulkuyhteyksien äärellä laajan viheralueen vieressä.

YIT

YIT:n toiminta-alue kattaa Suomen, Venäjän, Baltian maat, Tšekin, Slovakian ja Puolan. Vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli lähes 1,8 miljardia euroa, ja se työllisti noin 5 300 henkilöä.

Rakennusyhtiö YIT:n Asuminen Venäjä -toimialan johtaja Teemu Helppolainen kertoo rakennussektorin kuulumisista SVKK:n Finnish Business in Moscow -tapahtumassa kuvatulla videolla.

Back top top