Skip to Content
Venlan näköislehdet

Venla 2/2019

Venla 2/2019 ilmestyi 25. marraskuuta. Postin lakon takia toimitus jäsenille viivästyy. Näköislehteä pääsee yleensä lukemaan vain jäsentunnuksilla, mutta nyt avasimme Venlan kaikille.

Venla 2 2019s

Tuore Venla 2/2019 sisältää mm.

  • VIP-haastattelun, jossa hallituksemme puheenjohtaja Ilkka Salonen kertoo suhteestaan Venäjään, Suomalais-Venäläiseen Kauppakamariin ja East Office of Finnish Industriesiin.
  • jäsenyritystemme Cressey Internationalin, Hecny Groupin, Tikkurilan ja TD Vozrozhdenien kuulumiset.
  • teemajutun ajankohtaisesta Venäjän jätehuoltouudistuksesta.
  • kuvia ja tunnelmapaloja Smart Nordic Techistä sekä tietoa Venäjän-kaupan barometritutkimuksesta.

Venla on toukokuussa ja marraskuussa ilmestyvä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsen- ja sidosryhmälehti. Se sisältää jäsenyritysten tuoreita Venäjän-kaupan kuulumisia ja menestystarinoita. Jokaisesta Venlasta löydät VIP-haastattelun, Suomen Pankin siirtymätalouksien tutkimuslaitos BOFIT:n Venäjän talouskatsauksen, ajankohtaisen Teema-jutun ja vieraskynäartikkelin. Kerromme lehdessä myös Kauppakamarimme menneistä ja tulevista tapahtumista.

Tiesithän, että julkaisemme Venlaa myös digi-artikkeleina. Lisäksi tuotamme päivittäin uutisia Suomen ja Venäjän välisestä kaupasta ja taloudesta suomeksi ja venäjäksi. Lähetämme jäsenillemme uutiskoosteet viikoittain. Niitä pääse lukemaan jäsentunnuksilla.

Eikö yrityksesi ole vielä jäsen? Tutustu jäsenyyteen:

Jäsenyys

Back top top