Skip to Content
Kamarin uutiset Patrik Saarto
Avoin 2827
Avasimme Tietopankin verkkosivuillamme

Avasimme Tietopankin verkkosivuillamme

Tietopankkia täydennetään ja kehitetään jatkuvasti.

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin verkkosivuille on nyt avattu uusi tietopankki, johon on kerätty ajankohtaista tietoa Venäjästä, liiketoimintaympäristöstä, säädöksistä ja pakotteista. Tietopankkiin pääsee suoraan etusivun yläpalkista.

Tietopankin sisällä on sivusto, jonka artikkelit ovat auki vain SVKK:n jäsenille. Aiheet käsittelevät mm. henkilöstöhallintoa, taloutta, tullausta ja lakitietoa. Näiden osioiden artikkelit avautuvat vain henkilökohtaisilla jäsentunnuksilla. Artikkeleiden kirjoittajat ovat SVKK:n omia asiantuntijoita. Henkilöstöhallinnon teksteistä vastaa talousjohtajamme Elvira Stepanova ja lakitietoa jäsenille jakaa juristimme Petri Kekki.

Kaikille avoinna olevat Tietopankin sivustot ovat pakote-tietopankki, perustieto, Venäjän vapaapäivät ja Venäjän-kaupan tilastot. Pakote-tietopankki on ollut verkkosivuillamme auki jo jonkin aikaa. Siellä tieto on jaettu kolmeen osaan: EU:n, Yhdysvaltain ja Venäjän asettamiin pakotteisiin.

– Haluamme palvella jäseniämme, sidosryhmiämme ja kaikkia Venäjän-kaupasta kiinnostuneita entistä paremmin. Päivitämme aihealueita ja sisältöjä tietopankkiin säännöllisesti. Toivomme, että verkkosivuillamme vierailevat ovat aktiivisia ja kertovat, mistä aiheista he haluavat meidän kokoavan tietoa, sanoo Suomalais-Venäläisen kauppakamarin viestintä- ja markkinointijohtaja Satu Niemelä.

Näin hankit tai päivität jäsentunnukset:

Jäsenille: Ohjeet salasanan päivittämiseen

Back top top