Skip to Content
Logistiikka ja huolto Patrik Saarto
Avoin 2874
Nurminen Logistics myi venäläisen tytäryhtiönsä

Nurminen Logisticsin ensimmäinen konttijunakuljetus Venäjän ja Kazakstanin halki Kiinaan lähti viime vuoden marraskuussa. Kuva: Nurminen Logistics.

Nurminen Logistics myi venäläisen tytäryhtiönsä

Yhtiö jatkaa Venäjällä uudella strategialla.

Nurminen Logistics on myynyt venäläisen tytäryhtiönsä OOO Nurminen Logistics koko osakekannan Transless LLC:lle, käy ilmi yhtiön tiedotteesta. Transless LLC on Venäjän suurimpia metsäteollisuuden rautatieoperaattoreita.

Nurminen Logistics tiedotti tytäryhtiön mahdollisesta myynnistä lokakuun alussa. Kauppa on tehtiin 30. lokakuuta ja sillä on noin 7 miljoonan euron positiivinen kassavaikutus.

Nurminen Logistics tarjoaa rautatielogistiikan palveluita Venäjällä jatkossakin vuokravaunuilla.

– Kauppa ei tarkoita Nurminen Logistics:n vetäytymistä Venäjän markkinoilta. Tulemme jatkossakin tarjoamaan rautatielogistiikan palveluita niin Venäjän sisäisessä liikenteessä, kuin tuonti- ja vientiliikenteessäkin. Uuden strategian mukainen bisnesmalli perustuu vaunujen vuokraamiseen ja siten huomattavan kevyeen tase- ja organisaatiorakenteeseen. Jatkamme vaunujen operointia metsä- ja kemianteollisuuden sekä projektiliiketoiminta-asiakkaiden kanssa, Nurminen Logisticsin toimitusjohtaja Marko Tuunainen sanoo tiedotteessa.

 

Back top top