Skip to Content

Ajantasaista, oikeaa ja tarkistettua tietoa

Olemme tehneet tehostettua jäsenviestintää jo useita viikkoja. Torstaina 24. helmikuuta siirryimme kriisiviestintämoodiin.

Keskiviikkoisen jäsenkirjeen lisäksi lähetämme Jäsenkirje EXTRAa aina, kun meillä on kiireellistä tietoa esimerkiksi pika-aikataululla järjestettävistä pakoteinfoista tai jostain yritysten kannalta merkittävästä käänteestä.

Julkaisemme reaaliaikaisesti päivittyvää uutisseurantaa Venäjän sotatoimien talousvaikutuksista. Olemme avanneet tämän sisällön kaikille lukijoille, koska haluamme palvella uutisillamme satojen jäsenyritystemme lisäksi nyt myös kaikkia niitä yrityksiä, joita nämä asiat koskettavat. Tärkeimmät uutiset ja tapahtumainfot nostamme myös somekanaviimme.

Päivittyvä seuranta Venäjän sotatoimien talousvaikutuksista

Keskistymme viestinnässämme nyt erityisesti näihin

  • Pakoteuutiset ja -koosteet 
  • Sodan ja pakotteiden seuraukset yrityksille 
  • Yritysten toimenpiteet 
  • Venäjä ulkomaisten yritysten toimintaympäristönä (tuotanto, omaisuus, rahaliikenne, liikesuhteet) 
  • Sodan seuraukset Suomen ja Venäjän taloudelle 

Yrityksiltä tulevien kysymysten pohjalta kokoamme Kysymykset ja vastaukset -listaa, jota hyödynnämme myös uutisseurannassa ja tapahtumien sisältöjen suunnittelussa. 

Tietoa on nyt paljon ja samaan aikaan tiedon tarve on valtava. Medialukutaito ja lähdekritiikki ovat entistä tärkeämpiä taitoja, jotta oikea tieto löytyy disinformaation joukosta.

Me välitämme oikeaa, ajantasaista ja tarkistettua tietoa uutisissamme ja tapahtumissamme.

Ajankohtaiseen kriisitilanteeseen liittyvät tapahtumamme ovat jäsenyritystemme lisäksi avoimena kaikille. Seuraamme tilanteen kehittymistä, kokoamme tietoa pakotteista ja analysoimme näiden vaikutuksista yritysten toimintaan. Teemme tässäkin tiivistä yhteistyötä mm. ulkoministeriön, työ- ja elinkeinoministeriön, kauppakamareiden, Elinkeinoelämän keskusliiton, Suomen Yrittäjien, East Officen ja Business Finlandin kanssa.

Teemme kaikkemme, jotta sinulla on tarvittavat faktat käytettävissä. Jos sinulla herää kysymyksiä ja tarvitset lisätietoa, olethan yhteydessä.

Satu Niemelä
viestintä- ja markkinointijohtaja
+358 40 359 1582 
[email protected]

Ps. Pahoittelen, että hymyilen kuvissa. Meillä ei ole tällaiseen aikaan sopivia vakavia kuvia.


Lue myös:

Me olemme yritysten tukena

Järjestämme avoimia ja maksuttomia tilaisuuksia pakotteista ja muusta ajankohtaisesta:

 

Back top top