Skip to Content

Jäsenpalveluna Verkkokoulutus – Venäjän-kaupan asiantuntemus kasvaa koulutuksissa

Webinaarit ja videokokoukset ovat yleistyneet käsi kädessä netin kehityksen kanssa, mutta viimeistään koronapandemia on tuonut erilaiset verkkotapahtumat kaiken kansan kuvaruuduille. Suomalais-Venäläisessä kauppakamarissa etäosallistuminen tapahtumiin oli tuttua kauraa jo ennen etätöiden vyöryä, sillä tapahtumia on järjestetty yli rajan aina. Siitä huolimatta on ollut havaittavissa, että vaikeuskertoimien kasvaessa myös joustavien verkkokoulutusten kysyntä lisääntyy.

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin koulutuksissa pureudutaan Venäjän-kaupan konkreettisiin kiemuroihin asiantuntevan kouluttajan opastamana. Kouluttajaksi kutsutaan alansa parhaat niin Suomessa kuin Venäjällä. Aiheet ovat arkisia, mutta elementaarisia, kuten tullaus, sertifiointi, juridiikka ja taloushallinto tai tytäryhtiön johtaminen ja markkinointi kohdemarkkinalla.

SGS Finlandin Venäjän ja Euraasian talousliiton sertifioinnin asiantuntija Victoria Lindqvist kertoo osallistuvansa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin koulutuksiin säännöllisesti ja molemmin puolin kouluttajan pöytää.

– Osallistun useisiin koulutuksiin ympäri vuoden. Itselläni on myös ainutlaatuinen tilaisuus toimia puhujana Venäjän sertifiointia koskevissa seminaareissa, minkä koen mainiona mahdollisuutena jakaa asiantuntemustani muille sekä samalla saada korvaamatonta tietoa osallistujien kokemuksista, Lindqvist kertoo.

”Mainio mahdollisuus jakaa asiantuntemusta muille sekä saada korvaamatonta tietoa osallistujien kokemuksista.”

Vuonna 2020 verkkokoulutukset saivat asiakaspalautteissa arvosanaksi yli 4,7 pistettä viidestä. Erityisen hyvää palautetta on yleensä annettu juuri puhujien asiantuntemuksesta.

Verkkokoulutukset ovat avoimia kaikille, mutta jäsenille ne ovat täysin maksuttomia. Koulutuksia aktiivisesti hyödyntävälle yritykselle jäsenmaksu tulee pian edullisemmaksi kuin koulutusten osallistumismaksut ilman jäsenyyttä.

– Olemme olleet Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsen jo useita vuosia. Jäsenenä olemista voi kuvata muutamalla sanalla: tuki, tieto, ideat, asiantuntemus, verkosto, ihmiset ja menestystarinat. Suomalais-Venäläisen kauppakamarin tilaisuudet ovat hyvin inspiroivia, Lindqvist kiittelee.

SGS on vuonna 1878 perustettu tarkastus-, verifiointi-, testaus- ja sertifiointiyritys. SGS:llä on yli 89 000 työntekijää ja yrityksen maailmanlaajuinen verkosto kattaa yli 2 600 toimipaikkaa ja laboratoriota.


Eikö yrityksesi ole vielä jäsen?

Liittyessäsi verkostoomme helmi-maaliskuussa maksat 2021 vuoden jäsenmaksusta vain 75%.

Back top top