Skip to Content
Kamarin uutiset Patrik Saarto
Avoin 3848
East Officen hallituksen puheenjohtajaksi ehdotetaan Ilkka Salosta ja uudeksi toimitusjohtajaksi Lauri Veijalaista

Ilkka Salonen Finnish Business in Kazan -tapahtumassa lokakuussa.

East Officen hallituksen puheenjohtajaksi ehdotetaan Ilkka Salosta ja uudeksi toimitusjohtajaksi Lauri Veijalaista

Hallituksen puheenjohtaja Esko Aho jatkaa Senior Advisorina.

East Office of Finnish Industriesin hallituksen puheenjohtajaksi esitetään Ilkka Salosta ja häneltä vapautuvalle toimitusjohtajan paikalle Lauri Veijalaista, käy ilmi East Officen perjantaina 22. maaliskuuta julkaisemasta tiedotteesta.

Ilkka Salonen toimii tällä hetkellä East Officen toimitusjohtajana ja Lauri Veijalainen Stockmann Oyj:n toimitusjohtajana. Veijalainen aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään 21. lokakuuta, mikäli East Officen yhtiökokous päättää ehdotuksen mukaisesti huhtikuussa.

East Officen hallituksen puheenjohtajana tällä hetkellä toimiva Esko Aho on aiemmin ilmoittanut, ettei ole käytettävissä tehtävään enää huhtikuun yhtiökokouksen jälkeen. Aho jatkaa East Officessa Senior Advisorina.

– Kiitän osakkaita luottamuksesta ja pyrin kaikin voimin pitämään East Officen palvelun sillä korkealla tasolla, jolle se on Eskon johdolla saatu. Laurin saaminen mukaan joukkoomme on erinomainen vahvistus, hallituksen puheenjohtajaksi esitetty Salonen sanoo tiedotteessa.

– Muutto Aleksilta Etelärantaan ja liike-elämästä edunvalvontaan on minulle uusi ja mielenkiintoinen haaste. East Office on merkittävä ja tunnettu toimija ja pyrin tuomaan parhaan osaamisen osakasyhtiöidemme käyttöön sekä lisäämään ymmärrystä ja keskustelua Venäjästä ja sen liiketoimintaympäristöstä laajemminkin, sanoo toimitusjohtajaksi esitetty Veijalainen.

Ryhmä Venäjällä toimivia suomalaisyrityksiä perusti East Officen vuonna 2008. Tänä päivänä East Officessa on 25 osakasta: Aspo, Atria, Bonava, Cargotec, Fazer, Fennovoima, Finnair, Fortum, Kone, Konecranes, Koskisen Group, Metso, Neste, Nokian Renkaat, Paroc, Posti, SRV, Stockmann, StoraEnso, Tikkurila, UPM, Valio, VR Group, Wärtsilä ja YIT.

Back top top