Skip to Content
Kamarin uutiset Satu Niemelä
Avoin 1456
EastCham Finlandin hallitus on vahvistanut jäsenmaksut vuodelle 2023

EastCham Finlandin hallitus on vahvistanut jäsenmaksut vuodelle 2023

Uudistus hyödyttää yrityksiä tämän vuoden haasteellisessa tilanteessa.

EastCham Finlandin jäsenmaksujärjestelmä on uudistettu. Asiasta päätti EastCham Finlandin hallitus. Muutos yksinkertaistaa järjestelmää ja vahvistaa yhden jäsenyyden periaatetta: nyt suomalaisilla ja ulkomaisilla jäsenillä on samat jäsenperusteet ja -maksut. Yrityksen jäsenmaksu ei nouse, jos liikevaihto on pysynyt ennallaan.

Uudessa jäsenmaksujärjestelmässä on neljä kategoriaa aiemman viiden sijaan. Jäsenmaksun perusteena on yrityksen liikevaihto. Alin jäsenmaksu on edelleen 375 €. Se on tarkoitettu ei-kaupallisia yhteisöille ja niille yrityksille, joiden liikevaihto on alle miljoona euroa.

– Nostimme reippaasti liikevaihtorajaa alimmassa jäsenmaksuluokassa, jolloin yhä useampi yritys täyttää tämän kategorian kriteerin. Lisäksi yhdistimme kaksi ylintä maksuluokkaa, jolloin korkein jäsenmaksu on 1 800 euroa, kun se aiemmin oli 2 500 euroa. Uudistus hyödyttää tämän vuoden haasteellisessa tilanteessa kaikkia yrityksiä, sanoo EastCham Finlandin hallituksen puheenjohtaja Ilkka Salonen.

Koko konserni yhdellä jäsenyydellä

Konserneille suosittelemme konsernijäsenyyttä, jolla emoyhtiö voi yhdellä jäsenmaksulla liittää yhden tai useamman tytäryrityksensä jäseneksi. Näin koko konsernin henkilöstö pääsee nauttimaan kauppakamarin palveluista ja eduista.

Konsernijäsenyydessä jäsenmaksu määräytyy emoyhtiön ja tytäryhtiöiden yhteenlasketun liikevaihdon mukaan. Tytär- ja emoyhtiöt voivat edelleen liittyä jäseniksi myös ilman konsernijäsenyyttä.

Mitä jäsenyydellä saa?

Jäsenmaksulla yrityksen kaikki työntekijät pääsevät hyödyntämään jäsenpalveluita ja -etuja, joita ovat uutiset, tietopankki, klubit, verkkokoulutukset ja edunvalvonta sekä 25 %:n alennus Team Finland -vierailuista.

Keskiviikkoisin lähetämme jäsenille jäsenkirjeen, jossa on kootusti viikon tärkeimmät uutiset, tulevat klubitilaisuudet, maksuttomat verkkokoulutukset ja muut tapahtumat. Tuotamme sisältöjä suomeksi, englanniksi ja venäjäksi.

Jäsenyritykset ovat osa EastCham Finlandin kansainvälistä, osaavaa ja vahvaa verkostoa, joka tukee yritysten liiketoimintaa Keski-Aasian, Etelä-Kaukasian ja itäisen Euroopan markkinoilla.

Lue lisää jäsenyydestä:

Jäsenyys

Jos haluat kysyä jotain, ole yhteydessä meihin:

Yhteystiedot

Back top top