Skip to Content
Kamarin uutiset Satu Niemelä
Avoin 1641
Tiedote jäsenille, asiakkaille ja sidosryhmille 16.3.2020

Kuvituskuva

Tiedote jäsenille, asiakkaille ja sidosryhmille 16.3.2020

Palvelemme jäseniämme ja asiakkaitamme etäyhteyksiä ja normaaleja viestintäkanaviamme käyttäen.

Suomalais-Venäläinen kauppakamari haluaa osaltaan estää pandemiaksi muuttuneen koronaviruksen leviämistä. Suhtaudumme tilanteeseen rauhallisesti ja noudatamme viranomaisten ohjeita. Terveys, turvallisuus ja hyvinvointi ovat nyt etusijalla.

Palvelemme jäseniämme ja asiakkaitamme etäyhteyksiä ja normaaleja viestintäkanaviamme käyttäen. Venäjän-kaupan puhelinneuvonta, jäsenviestintä ja etäyhteyksin toteutettavat koulutukset ja jäsentilaisuudet ovat käytössänne.

Henkilökuntamme Suomessa ja Venäjällä työskentelee toistaiseksi pääsääntöisesti etänä. Asiakastapaamistilanteissa emme kättele ja pidämme riittävän välin keskustelukumppaniin.

Muistathan, että koko henkilökuntamme on käytössäsi.

Muistathan, että koko henkilökuntamme on käytössäsi. Voit halutessasi varata ajan videopalaveriin esimerkiksi joltain meidän business advisorilta. Yhteystietomme löydät tästä linkistä.

Kevään SVKK Clubit, koulutukset ja muut tapahtumat järjestämme mahdollisuuksien mukaan etäyhteyksillä (Teams) tai siirrämme myöhempään ajankohtaan. Olemme järjestäneet jo pitkään tilaisuuksiamme etäosallistumismahdollisuudella, joten meillä on tähän täydet valmiudet. Jäsentilaisuuksiin ja koulutuksiin ilmoittautuneille tiedotamme muutoksista sähköpostitse.

Seuraa tiedotustamme SVKK Clubeista, koulutuksista ja tapahtumista verkkosivuillamme

Finnish Business in St. Petersburg 1.10.2020

Olemme siirtäneet Finnish Business in St. Petersburg -yritystapahtumamme pidettäväksi 1.10.2020. Tapahtumapaikkana on aiemmin ilmoitettu Crowne Plaza St. Petersburg Airport.

Yritysten kaikki ilmoittautumiset ja osallistumiset säilyvät ennallaan, eikä niitä tarvitse tehdä uudelleen. Olemme yhteydessä jokaiseen ilmoittautuneeseen yritykseen.

Seuraa tapahtuman sivuja.

Team Finland -matka Jekaterinburgiin ja Tjumeniin siirtyy syksyyn

Team Finland -vienninedistämismatka Jekaterinburgiin ja Tjumeniin siirtyy syksyyn. Tiedotamme asiasta, kun uusi ajankohta on selvillä.

Seuraa ohjeistusta

Seuraamme tiiviisti tilannetta ja reagoimme nopeasti muutoksiin. Uutispalvelumme seuraa ja kirjoittaa Suomen ja Venäjän väliseen kauppaan vaikuttavista asioista. Seuraa uutishuonettamme:

Viranomaisohjeiden mukaisesti emme suosittele matkustamista ulkomaille. Ulkoministeriön uutisissa kerrotaan ajankohtaista tietoa matkustamisesta

Venäjän koronatilanteesta löydät tietoa täältä Suomen Venäjän-edustustojen seurantasivulta.

Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta.

Jaana Rekolainen
toimitusjohtaja

Keskustelua aiheesta

Back top top